Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


суботу, 12 січня 2013 р.

Купити вишиванку безпосередньо у майстрині

Купити вишиванку безпосередньо у майстрині.


Чоловічі та жіночі сорочки. Дитячі вишиваночкиВишиті сорочки з капішономРушникиЖіночі вишиті плаття. Корпоративні вишиванки. Купити вишиванки легко незалежно від місця вашого перебування. Зв’яжіться з нами і домовтесь про найзручніший для вас шлях отримати замовлення.



Вишиті сорочки та рушники – культурне надбання українського народу. Наша гордість та краса, наша історія, наше багатство. Слава про українські вишиванки відома широко за межами України. Майстерність виконання, візерунок, кольори, тканина завжди цінувалися та мали велике значення, адже вишиванка говорить не тільки про матеріальний стан та добробут її володаря, а й про його індивідуальність, походження, статус… Вишиванки від Галини Михайлюк - це територія колоритного стилю, розумних цін та бездоганної якості. Вишиванки від Галини Михайлюк - це кращі колекції сорочок від народної майстрині. Вишиванки від Галини Михайлюк - це не тільки популяризація давно забутих, енергетично переповнених орнаментів, а й сучасний погляд на український національний одяг. Чоловічі та жіночі сорочки. Дитячі вишиваночкиВишиті сорочки з капішономРушники. Жіночі вишиті сорочки офісного стилю. Корпоративні вишиванки. Купити вишиванки легко незалежно від місця вашого перебування. Зв’яжіться з нами і домовтесь про найзручніший для вас шлях отримати замовлення.

За продовження сімейного вишивального заняття Галина взялася в шестирічному віці. Ще малою перейняла від батьків це вміння і зараз не може полічити, скільки сорочок та рушників вже оздобила узорами. Що цікаво — вишиває молода майстриня без схем. Тітка дівчини розповідає: «Галина десь побачить біля церкви чи в магазині новий узір на сорочці, прийде додому, ходить, ні з ким не розмовляє, а тоді сяде вишивати, а вже зранку біжить, задоволена, і показує роботу. А на полотні вишите те, що вона була запримітила».

Дівчина не зациклюється на чомусь одному, постійно комбінує узори та вигадує нові. Багатьох друзів та односельців можна побачити у вбранні від Галини. Також декілька робіт майстрині є у виставковій залі місцевої школи та чимало вона вишила для сільської церкви. Роботи спаської майстрині частенько замовляють і столичні мешканці, навіть іноземці.

Немає коментарів:

Дописати коментар