Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


неділю, 9 грудня 2012 р.

Дитяча вишиванка. Дитяча вишита сорочка


Дитяча вишиванка



Дитяча вишиванка для хлопчика

Дитяча вишиванка. Дитяча вишита сорочка.

Дитяча вишиванка виготовляється власноруч народною майстринею Михайлюк Галиною . Така продукція купується не тільки одиничними покупцями, а й замовляються оптові партії для дитячих танцювальних та музичних колективів, для проведення свят та різноманітних концертів. Вишиванка останнім часом стала використовуватися не тільки на сцені та під час свят, а й для повсякденного носіння, що сприяє розвитку та зміцненню української самосвідомості.
Дитяча вишиванка> виготовляється із натурального матеріалу, а вишивка на ній може відрізнятися по виду, дизайну, площі вишивки, але в будь-якому випадку, дитяча вишиванка від Галини Михайлюк - це завжди вишивка ручної Роботи. Вишивка може бути нанесена на невелику частину виробу, а може бути виконана на рукавах та по всій площі виробу. Вишиванка для дівчаток може включати квіти та розповсюджуватися по всій поверхні виробу.

Дитяча вишиванка на замовлення

Дитяча вишиванка для дівчинки
У народної майстрині Галини Михайлюк ви можете замовити вишиванку, будь-якого кольору, розміру та фасону. Нашим клієнтам ми пропонуємо на вибір будь-який виріб, що є в нашому портфоліо. Ви можете просто вибрати вишиванку, а ми вишиємо її відповідно до вашого замовлення, як на оригіналі.
Народна майсриня Михайлюк Галина працює із унікальними замовленнями, виконаними за проектами наших клієнтів. Якщо ви хочете отримати унікальну вишиванку з неповторними малюнками, ми пропонуємо послуги з виготовлення дизайну майбутньої вишивки. Наші фахівці підготують кілька варіантів дизайну вишивки на вибір. Кравчині, що працюють з Галиною Михайлюкнакопичили цінний досвід та мають знання з типів вишивки та їх значень.
Дитяча вишиванка на замовлення буде виготовлена в найкоротші терміни та доставлена клієнту. Ми можемо розробити індивідуальні партії вишиванок з використанням вишивки, характерної для певної місцевості нашої країни. Для постійних клієнтів у нас передбачена гнучка система знижок.
Замовте дитячу вишиванку у нас, і ви залишитеся задоволені співвідношенням ціни і якості!
Також ви можете переглянути таблицю розмірів вишиванок


ВИШИВАНКИ ОПТОМ


Завантажити комерційну пропозицію ви можете за наступним посиланням 

Комерційна пропозиція (вишиванки).doc

Немає коментарів:

Дописати коментар