Переживши комунобольшевизм нинішнє суспільство готове судити комуністичну ідею побудови суспільства.

Ідучи за такою логікою треба почати з християнізму, бо з нього виросли ідеї комуни.

Сьогодні будують демократичне суспільство, таке де панує народовладдя. Але не зазначено якого народу. На своїй шкурі ми вже побачили, що будівничі будують «під себе незалежно», як вони назвуть свою будову. У народі є приказка: «Назви хоч горшком, лише в піч не став».

Чи не ту ж саму систему використання доробків трударя намагаються запровадити сьогодні, але це вже, називають демократією. Поки патріоти кидають сили на боротьбу з комуністами, підкидається лозунг демократії і «готується теж саме блюдо» під іншим соусом, тобто назвою. Верхи крадуть, не платять податків, отримують теплі місця з високою оплатою, а вірніше місця де ще й зарплату платять. А народ це плаваюче зверху сміття годує. Задача цих новітніх демократів подоїти трударя. Засоби стають вишуканішими і професіональнішими. Ці злодії при владі не знають як будувати, але добре знають як обібрати. Кишенькові злодії перетворились в еліту і забеспечили собі законодавчо стан недоторканих.

Сьогоденні хВілософи нічого кращого не пропонують як заміну поварів на тій самій політичній кухні.

Кожна земля ростить свій овоч, так і наша земля виростила українців-русинів. Предки передали їм досвід свойого життя. Вчили жити вільно, дружно і дбати про дальші покоління , своїх онуків і правнуків. Так ми жили вічно і виконуючі ці правила продовжимо жити вічно. Інші землі мали свої закони, так як і інші гурти люду.

Народ гуртується і дотримується своєї звичаєвості, для того, щоб зберегти свій рід, допомогти старим і одиноким, бо вони носії історії і досвіду, щоб зберегти молодь, сиріт, бо вони будівничі майбутнього, продовжувачі роду. Воля була основою поведінки господаря.

Завдяки релігіям і партіям штучним, на противагу роду, утворенням потворились імперії. Де головною стала ідея збирання податку на більш широкому полі, щоб потім його розподілити нужденним. Щире бажання допомоги калікам, старим, вдовам, сиротам, було використане для збагачення тих, хто таку допомогу розподіляв. Про це дуже докладно пише Біблія у байці «про корів». Коло розподільчого «корита» почали рости зграї трутнів. Які податки ввели в закон і закабалили волю трударя. Він мусив підневільно давати частину свого доробку, церкві, князю, державі, хоч і самому бувало сутужно. В серці трударя зріла ненависть. Ця ненависть породила спротив і повстання гурту, або горди, орди людей, проти несправедливих поборів, проти поневолення вільного хлібороба. Християнська церква, яка прийшла від Візантії прозвала повстанців татарами і моголами. Біблія пише про те, що Гога з країни Магог повинен бути знищений. Боротьба трутнів, нероб за урвання шмату від трударя ведеться і посьогодні, поновленими технологіями.

Запущено купу писаних законів, які заміними природну порядність. Папірець замінив людину. Рабовласницький устрій не зник він став досконалішим. Народ добровільно вдягає ярмо, платить податок і молиться на своїх панів і віддає за них голоси.

Запудрені релігією і партіями мозки не бачуть іншого шляху. Їх лякає свобода, лякає особиста відповідальність не лише за своє життя, але і за життя своїх нащадків.

Отримавши незалежність не лише не розбудували свою країну, а зруйнували недоруйноване. Не можна винуватити в цьому простого трударя, бо розподіл, дерібан і добивання сталось за «найгуманнішого» Міши Горбачова. Ті хто створив СССР, той і розвалив його, зібравши добрий врожай.

Сьогоднішнє покоління вже пройшло школу виборів. Ми вповні скуштували ці блюда, лозунгів, обіцянок, коаліцій, боротьби за..., боротьби проти... і повинні вже зрозуміти, що брехня завжи вигадлива і красива, бо інакше не змогла б існувати.

Сьогодні ми повинні поставити собі задачу збереження країни для онуків. Очистити те сміття, що плаває зверху, зве себе елітою і нагло паразитує. Головна боротьба не за ідеї, релігії, або партії, а за свободу. Ті, кому доручено народом керівництво країни, її економіки, повинні відповідати за кожен свій крок. Вони не повинні мати «парасольку» від зливи своїх же законів.

Державний діяч повинен бути перевірений на здоров’я тіла і голови. Повинен бути прозорий, щодо свого життя. Не повинен жити заможніше середняка. Держава в обслузі повинна мати лише засоби вітчизняного виробництва. Слуга повинен бути слугою.

Земля України належить українцям. Вони не повинні платити на неї податок. Земля це піт і кров наших предків. Лише чужинець беручи в аренду цю землю повинен платити.

В Америці індіани в резерваціях не платять податків.

Підприємства повинні більшу половину акцій мати в державі. Збереження середовища, це сьогодні головна задача для нас. Наші водні ресурси витягаються світовими компаніями, продаються на цілий світ. Ми напуваємо своєю водою світ, який сьогодні гостро відчуває її нехватку, бо ті ж самі компанії забруднили і знищили джерела питної води. Так, ті хто працює на такі компанії радіє, що отримав добру роботу, але забуває що розплачується за це своїм майбутнім. Лише утворивши внутрішню економіку, ми збережемся і будемо багатими.

Кількість урядовців невиправдано велика. Світова криза не повинна б нас торкнутися, якби ми мали внутрішню економіку. Криза до нас прийшла через олігархів, невелику купку злодіїв у влади. Вони всі повинні піти і система управління держави повинна бути змінена. Внутрішні компанії не повинні платити податки, а лише ті, хто вивозить продукцію або ввозить.

Релігії і партії не повинні мати майно, бо це ж «духовні» творива. Їх би варто заборонити як наркотик, але звичайно таки заборони лише посилюють цікавість і піднімають вартість товару.

Виховання молоді повинно відбуватися в школах, народних домах і спортових секціях.

Суспільство повинно вирости з зерня, з одного маленького села і заширитись до меж районів, областей і країни. Так само ростити і наші гроші, нашу економіку. Пора зрозуміти, що країна творилась для захисту слабих і незахищених. Держави і імперії утворились для пограбування господаря, для цього створили писані закони з законодавчою системою, яка сама паразитує на «захисті» законів.

Не писані закони під когось, а лише здоровий глузд і любов до своїх нащадків і своєї Матері-землі повинна нами керувати.

Чолом всім небайдужим українцям.