Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


суботу, 22 грудня 2012 р.

Конопляна тканина (домотканне полотно)


Конопляна тканина 

(домотканне полотно)

-
Розпродаж скарбів минулого століття! Подаруйте полотну нове життя! Вишийте рушник, пошийте вишиванку, штани, сукню.... І це буде по-українському, екологічному, з потужною енергетикою сонця та наших предків!
-
Конопляна тканина ручної роботи шириною від 46 см до 65 см

Для замовлення більше 50 м - доставка по Україні безкоштовна


Залишки:
1.  Конопляне полотно 3, 7 м
2.  Конопляне полотно 4, 25 м
3.  Конопляне полотно 6 м

(к-ть полотна постійно змінюється)


Разом: ___  м

Ціна: / 58 грн.

Коноплянатканина


            Сьогодні конопля – це елітний матеріал для сучасних дизайнів. Конопля дозволяє створити нові направлення моди. Досвід багатовікової обробки коноплі, її чудові природні властивості, у поєднанні з мистецтвом народного ткання і сучасних технологій, пошиття дає можливості сміливо фантазувати у сучасній моді.
         Конопляна тканина володіє високою міцністю і практичністю, не викликає алергії, створює температурний і енергетичний баланс, має антисептичні і загоювальні функції. Завдяки натуральним природним барвникам (цибуля, дуб, конопля, хвоя, горіх, морена і інші лікарські рослини), створюється приємний аромат тканини та вона набуває лікувальних властивостей. Дотик тканини до залоз внутрішньої секреції покращує дію нервової, серцево-судинної систем. Одяг із коноплі має підвищену протидію ультрафіолетовому випромінюванню. Пористість волокон коноплі дає змогу тканині краще вбирати вологу і саме тому дає можливість тілу «дихати» під час спеки, зберігаючи прохолоду. Повітря, яке проходить через волокна, зігріває теплом і зберігає його під час холодної погоди, створюючи унікальний температурний баланс. Тобто у конопляному одязі влітку не спекотно, а взимку не холодно.
         Окрім своєї легкості та зручності у користуванні – конопляна тканина ще й лікує.
         Справа в тім, що волокно зберігає у своєму складі 20% олії, яка є надзвичайно лікувальною. Передусім це чудовий засіб, який загоює рани. Нещодавно вчені – медики довели, що рубці, оброблені конопляною ватою, загоюються втричі швидше! Та й взагалі – ця тканина благодійно впливає на організм, не кажучи вже про відчуття затишку і комфорту.










Розпродаж скарбів минулого століття! Подаруйте полотну нове життя! Вишийте рушник, пошийте вишиванку, штани, сукню.... І це буде по-українському, екологічно, з потужною енергетикою сонця та наших предків!

Тел. 067 3608872


Немає коментарів:

Дописати коментар