Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


понеділок, 3 грудня 2012 р.

Колесніченко роздасть школярам книжку про співпрацю ОУН-УПА з Гітлером


Колесніченко роздасть школярам книжку про співпрацю ОУН-УПА з Гітлером

Вадим КолесніченкоНародний депутат фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко презентував в Севастополі збірник "Історія націоналістичних рухів в Україні в роки Великої Вітчизняної війни".

Колесніченко наголосив, що в двотомнику вперше представлені архіви з п'яти країн: Німеччини, Польщі, України, Білорусії, Росії. До того ж вперше опублікують матеріали з служби зовнішньої розвідки РФ, Польщі, України.
"РФ представила більше дванадцяти архівних установ. У тому числі архіви президента Росії", - повідомив регіонал.
Як стверджує народний обранець, 90% документів з книги представлені вперше.
Колесніченко заявив, що ОУН-УПА у відкриту співпрацювали з німецько-фашистськими, перебували на фінансуванні спецслужб Німеччини, готували розвідувальну мережу.
До того ж, за словами представника Партії регіонів, згідно з документами, повстанці вели переговори з американцями і англійцями для ведення підривної роботи на території Радянського Союзу.
Як стверджує Колесніченко, вояки не брали участі у боях з німецькою армією.
"Однозначно доведено, що участі в боях з регулярною німецькою армією бандерівці не брали. Все, що змогли знайти історики, це приватні сутички з метою отримання зброї, обмундирування, або продуктів харчування", - заявив
Колесніченко заявив, що лідер ОУН Степан Бандера вів переговори зі спецслужбами Німеччини. Депутат запевнив, що збереглися й документи з вдячністю від Бандери Адольфу Гітлеру за те, "що він створив Українську державу".
Народний депутат повідомив, що найближчим часом збірник видадуть тиражем у 20 тисяч примірників. Його розповсюдять в бібліотеках, школах, інститутах.
Нагадаємо, 14 жовтня в Україні святкували 70-річчя створення УПА.
Джерело: 
Інтерфакс

Немає коментарів:

Дописати коментар