Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


суботу, 1 грудня 2012 р.

Для дітей із Центру реабілітації вишивають сорочки

Для дітей із Центру реабілітації вишивають сорочки.


Іллюстрація до новини ""
Фото: 04744.info
Вишиванки власноруч виготовляють уманські жінки та дівчата в рамках благодійної акції, організованої Інтернет-виданням "Сайт міста Умань". Близько двадцяти п’яти вишиванок на хлопчиків та дівчаток віком від двох до шести років планують подарувати закладу уже за місяць.
– Першу повністю готову вишиванку нам передала вчора Аня Прокопишина. – розповідає організатор заходу Юлія Красновид. – Це молода дівчина, вона зараз у декретній відпустці, виховує дев'ятимісячного сина. Про нашу акцію взнала з оголошення в соцмережі, там же і запитала, як можна долучитися. Я їй завезла викрійку 24 жовтня, а 15 листопада вона мені передала повністю готову вишиту сорочечку на хлопчика 5-6 років. Також маємо на руках іще дві вишиті, але іще не зшиті сорочечки, вони зараз в роботі. До речі, Аня так захопилась процесом вишивання, що сьогодні взяла в мене іще дві викрійки – одну для себе, і другу для своєї мами. Сподіваюсь, вони встигнуть вчасно впоратись з роботою.
Вишивають сорочки для діток з Центру реабілітації як жінки-домогосподарки, так і працюючі жінки, і навіть бізнес-леді. Також до акції долучились жінки та дівчата, що живуть в інших містах України. Серед них Оксана Первова-Рошка – поетеса та композиторка з Чернівців. Наймолодша вишивальниця – студентка-першокурсниця Дарина Луганцева – також живе не в Умані.
Організатори кажуть, що серед вишиванок для діток з Центру соціально-психологічної реабілітації будуть як сорочки ручної роботи, так і з машинною вишивкою.
– Наразі нам не вистачає близько десяти сорочечок. Не знаю, чи встигнемо їх вишити вручну до призначеного часу. – продовжує Юлія Красновид. – Тому долучитись до акції може практично кожний. Для цього потрібно просто купити фабричну вишиванку і передати її нам. Всі сорочечки ми будемо дарувати діткам в один день – 13 грудня на Андрія. Є веселий український звичай для цього вечора – проводити вечорниці з кусанням калити, жартами та танцями. На це свято запросимо всіх вишивальниць, закрійниць, швей та інших благодійників, які долучаться до цієї акції.
нь

Немає коментарів:

Дописати коментар